Posts Tagged ‘фирма за ремонт на покриви’

  качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • Как да се ориентираме към правилната фирма за ремонт на покрива?

  Date: 2016.03.21 | Category: ремонт на покриви софия | Response: 0

  Пазарът и предлагането на фирми за покривни ремонти в столицата е огромен – как да изберем правилната?

  Настоящата публикация цели да Ви информира за правилния избор на фирма за ремонт на покриви в гр.София!

  Изборът на фирма за покривния ремонт е в много случаи съдбоносен! На фона на огромната уж конкуренция става дума за една огромна манипулация! Да уважаеми посетители, става дума за ужасна по обем манипулация! 90% от обявите и офертите които четете са на ромски/цигански фирми за покривни ремонти! В по голямата си част, едно лице е свързано с между пет и десет различни обяви и индивидуални сайта! Как да ги различите?

  Ремонт на покрив

  И ние все още не можем да Ви дадем най-добрия съвет как да различите тези фирми, но можем да Ви предложим нашите услуги! Вече седемнадесет години предлагаме качествени ремонти на покриви в Столицата, нямаме рекламация – Вие си извадете изводите!

  При нас не работят цигани! Може би и за това нямаме рекламация толкова много години!

  Ето това е правилния телефон за избор на фирма за покривни ремонти в гр.София – 0885/288 217

  Изборът е Ваш, работата от Нас!

  С Уважение: Екипът на Енерджи Хаус ЕООД

 • Фирма за ремонт на покриви в гр.София – ТУК!

  Date: 2015.07.03 | Category: ремонт на покриви софия | Response: 0

  Търсите фирма за качествен и надежден ремонт за вашия покрив?

  Е на правилното място попаднахте, моля прочетете и споделете информацията по-долу! В помощ на всички Българи при избора им на правилна фирма за ремонт на покриви! Информирайте се как да се предпазите от измамниците които ви предлагат покривни ремонти, но не съвсем, приятно информиране! Благодарим Ви, че избрахте нашата страница!

  Фирма за ремонт на покриви в гр.София

  Знаете ли, че тази фраза “фирма за ремонт на покриви в софия” е една от най-скъпите услуги на фирмите занимаващи се с позициониране на резултати в гугъл, е ние сами си поддържаме сайтовете, не плащаме пари за тази цел! Знаем колко е важно да попаднете именно на нашата страница! Не забравяйте, че и фирмите работещи предимно с роми си плащат на такива фирми за позициониране на резултатите в Google и Вие попадате в капана на изкуствено качен резултат по това същото “фирма за ремонт на покриви в гр.софия”,  веднъж попаднали на някоя от страниците в които като контакт има само едно име и фамилия на някой човек и просто мобилен телефон, без адрес и административен контакт за обратна връзка!

  Внимавайте много с избора си на интернет ресурс по намиране на решение за вашия протекъл покрив, ако попаднете на страницата с параметри като по-горе описаното, обърнете внимание също, че е изписано “Нотариално заверен договор” по разумните хора бързо си задават въпроса “за какво ми е нотариално заверен договор при ремонт на покрив, за Бога!”

  Уважаеми Българи които търсите услугата “Ремонт на покриви в гр.София” знайте, че погрешното попадане в такава страница като споменатата може да Ви коства толкова нерви, колкото дори сами не сте предполагали, че притежавате!

  Попадане в капана на фирма платила си за класиране в търсещите машини по “Фирма за ремонт на покриви в гр.София”

  Веднъж попаднали в капана на подобна фирма занимаваща се “уж” с покриви трябва да знаем какво следва:

  • Веднъж избрали GSM номера с името на въпросния “майстор на покриви” ние доброволно сме дали достъп до телефонния си номер, ще последват множество позвънявания с “ся какво праим бате”, не е нужно да Ви споделяме и какво може да последва в грешните среди на такава информация.
  • Така, направо казано огромна част от тези “майстори на покриви” са роми или цигани – кой както ги приема, истината е, че ние като една от старите фирми след прехода които се запазихме и продължаваме да предлагаме надеждни покривни ремонти в столицата ни, знаем всичките последствия на тези ваши избори!
  • Защо Българите избираме цигани да ни ремонтират покривите? Следователно да си скъсаме нервите?
  • Реално Ви спестяваме много много информация, общо взето разбрахте за какво следва да внимавате при избора си на фирма за ремонт на покрива ви в гр.София!

  РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЗАРАДИ ЦЕНАТА НА ПОКРИВНИЯ РЕМОНТ!

  Сега ще си кажете, е нормално да изберем по-ниската оферта за ремонта на покрива ни? Нали така? Нормално си е?

  Какво следва при ремонт на покрив на ниски цени от същите тези ромски бригади – описа по реални факти и доказани събития?

  Веднъж сключили договор ( извинете, поправяме се – “Нотариално заверен договор за ремонт на покрив” вие попадате в много неприятна среда, оказва се, че договора не е точно това за което сте си помислили, че е – в него скрито е казано следното:

  izbori_razkritia.com_[1]Възложителят приема, че цената за ТРУДА (разбира се с възможно най-малкия шрифт написано) е 14 лева на кв.м и избор на материал предложен от Изпълнителя( ето и и Вашата любима цена, цена за която сте продали нас, Българските фирми, съставени изцяло от Български майстори за 14 лева на квадрат за покривен ремонт в столицата, ама каквото такова нали? Какво значение има, че сте избрали цигани да ви ремонтират покрива, ето 14 лева цена, ние Българите сме ви дали 22 лева цена за квадратен метър, ужас нали!) 

  Какво следва след като веднъж сме подписали такъв “Нотариално заверен договор за ремонт на покрив”?

  След като е подписан договора следва да се започне работа нали? Е, не е точно така Вие сте се съгласили вече, нотариално заверени сте :) Следва ново “20” току що разбирате, че Изпълнителя Ви предлага (както си е по договор) материал за вашата хидроизолация със специална цена от 25 – до 30 лева (стигало е до петдесет) с която цена ВИЕ нямате право да НЕ СЕ СЪГЛАСИТЕ! Честито, току що сте разбрали колко сте жалки и как сте били преметнати подло и нелепо! Е, спомняте ли си нашата цена за ремонт на покрив в гр.София? Точно така, нашата цена от 22 лева за квадратен метър е крайната цена която Вие щяхте да платите :) НО каквото такова, имаме си поговорка “Свраката рипа от кол на кол, докато най-накрая не се наиграе” Та в условията на “Нотариално заверен договор” сте, за ремонта на покрива, изпълнявате всичко което циганската бригада изиска от вас, защото помислите ли си само за миг да се откажете от “услугите” им, за няма и един час се събират 30-40 циганина, които ви искат при тях, долу пред блока, пред съседите Ви и роднините ви? Няма страшно, звъните на Полицията, идват започват снемане на самоличност, удостоверяване на лицата, няма проблем – случило се е! Слизате, обяснявате, че имате проблем! Няма проблем, един покривен ремонт до какво е довел обяснявате човешки, с настроение!

  Няма страшно, идва пълничкия циганин и ви казва ” Ама няма проблеми брат, договора не е изпълнен, сега ще си го получиш от съда” Готови сте! Срещу 200 лева на “Адвокат” вие бивате подведен под отговорност за това безумие, че не намерихте първо нашата страница в Интернет по простата фраза “Фирма за ремонт на покриви в гр.София” – разберете хора, не сме ли единни няма как да стане! Как да помогнете да спасим много българи от този ужасен капан?

  Много лесно просто поставете един линк в която и да е ваша интернет страница, било блог, електронен магазин, лична страничка или дори едното споделяне във социалните мрежи!

  ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВНИМАВАМЕ С ЦЕНА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВ ПО-НИСКА ОТ 15 ЛЕВА НА КВАДРАТЕН МЕТЪР?

  Дори нямате представа какви нервни и неволи може да предотврати това и на колко много хора бихте помогнали, не просто хора а БЪЛГАРИ!

  Та, да проявим малко солидарност едни към други, какво ще кажете?

  Та в крайна сметка ако вече знаете, че сте си спечелили новите приятели които ще ви ремонтират покрива качествено, защото нашата фирма за ремонт на покриви и хидроизолации оперира с този вид дейност от седемнадесет години, Управителя ни е завършил Строителен Техникум “Христо Ботев” и УАСГ “Университет по архитектура строителство и геодезия”, фирмата ни е сертифицирана като “Майстор на настилки и облицовки” от най-големите фирми производители на материалите нужни за един качествен ремонт на покрив или изпълнението на топлоизолационната система на сградата, това сме ние, с тази статия помагаме на Българите да не бъдат излъгани, дали ще изберете нашата фирма за бъдещия ремонт на покрива в гр.София, това вече зависи от Вас, ако решите ние сме на разположение – Контакт с фирма за ремонт на покрив в гр.София

 • Ремонт на покриви

  Date: 2013.04.21 | Category: ремонти на покриви | Response: 0

  Ремонт на покриви

  Какво ще ви предложим ние от фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД през настоящата 2013 година ?

  Разбира се – нещо ново , нещо качествено – услуга без аналог в България – ремонт на покрива ви на изплащане без никакво оскъпяване за срока договорен за изплащане

  Как е възможно това ?

  Това е възможно благодарение на огромния ни опит в работата с хора , разбира се – не всички ще бъдат одобрени , трябва да имаме и ние някаква сигурност ,че не подаряваме новоремонтирани покриви.

  Как така без никакво оскъпяване при бъдещия ремонт на покрива ?

  Много просто ,  нашия екип е строго ПРОТИВ всякакви олихвявания и мародерства над така или иначе изстрадалия Българин. Ние ще сме различни – ние предлагаме Безлихвено изплащане на задължението ви по новоремонтирания покрив който сме ви изпълнили.

  Цени за ремонт на покриви

  Цените ни за ремонт на покриви се договарят индивидуално при извършен безплатен оглед за територията на гр.София, те се определят от много показатели като :

  • Вида на покрива който ще ремонтираме – дали е плосък покрив нуждаещ се от хидроизолация , дали е скатен покрив нуждаещ се от ремонт чрез смяна на керемиди , подмяна на конструкция, къде се намира покрива , какви ще се разходите за транспорт на материалите,  сложността на изпълнение , вида предходно покрити и др.
  • Избраните чрез коментар от наш специалист необходими материали , вида им , начина им на полагане , транспорта им, спецификата на тяхното изпълнение
  • Гаранцията която желаете да има ново ремонтирания покрив , гаранциите ни стартират от минимум 5 (пет) години и стигат до 30 (тридесет) години
  • Степента на сложност – в този раздел влизат много фактори , не само това колко сложно е изпълнението на дадения ремонт на порива , също така влизат – изкарване на необходимите строителни книжа и разрешителни за извършването на бъдещия ремонт на покрива.

  Срок на изпълнение на бъдещия ремонт на покривите ви

  Срока на изпълнение на бъдещия ремонт на покрива ви , зависи от множество фактори . Като пример можем да дадем – сложността на изпълнение , състоянието на моментния покрив който трябва да отремонтираме , необходимо ли е неговото цялостно събаряне и изграждане на ново, необходимо ли е премахването на предходната хидроизолация , необходимо ли е изчистване на отпадъци, извозването им – все времеемки показатели които по-един или друг начин увеличават времето нужно за изпълнение на всеки един ремонт на покрива ви.

  Кога се стартира един ремонт на порива ?

  Стартираме ремонта на покрива ви , веднага след като подпишем легитимен договор между възложителя – вие и изпълнителя – Енерджи Хаус ЕООД , ремонта стартира веднага при първото хубаво време позволяващо извършване на строително монтажните процедури по изпълнение на качествени ремонти на покриви.

  Плащания при ремонт на порива

  Плащанията по бъдещия ремонт на покрива се договарят индивидуално, в най-общия случай са 50%(петдесет процента) от договорената цена между нас и вас при подписване на договора – освен ако не сме се договорили нещо различно, или степента на изпълнение изисква по различно плащане и 50% (петдесет процента) при завършване на ремонта на покрива и издаването на легитимен сертификат – гаранция за извършените услуги от фирмата за ремонт на пориви.

  Вашия покрив е наша грижа!

  Вече 16 години се грижим за вашия уют и спокойствие , ние знаем как да ремонтираме покрива ви , така че никога повече да не се притеснявате от състоянието му, не само , че при проблем в гаранционния срок идваме до 24 часа ( ако времето позволява ) ами и предлагаме след гаранционна поддръжка на вече ремонтираните от нас покриви.

  Какво остава още – вашият избор – това дали да се спрете на нас като изпълнители на вашия нов покрив , или да предпочетете друг да свърши тази работа – ИЗБОРА Е ПРЕД ВАС !

  Как да се свържете с фирма номер едно в ремонтите на покривите ви?

  Възможностите за контакт са описани по-долу или в контакт  – Очакваме ви!

   

   

 • ПРОЛЕТНИТЕ РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ В СОФИЯ

  Date: 2011.05.19 | Category: ремонт на покриви софия, ремонти на покриви | Response: 0

  В ХОД Е ПРОЛЕТНАТА ИНИЦИАТИВА ЗА РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ В ГР.СОФИЯ

  Уважаеми клиенти , скъпи приятели.

  В ход е пролетната офанзива за качествени ремонти на покриви в гр.София от фирма за ремонт на покриви за гр.София – Енерджи Хаус – Ремонт на покриви за столицата. Интересното е че макар и криза , вашето доверие продължава да ни радва с възможността да Ви помогнем в ремонта на покрива ви – надеждно и сигурно.

  Интересен е и факта , че много от вас са се напатили от фирми измамници за ремонт на покриви. Благодарим Ви за доверието – НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАМЕ !

  Ние както винаги Ви предлагаме най-добрите решения за вашия качествено от ремонтиран покрив на територията на гр.София.

  УСЛУГИ ЗА РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ

  Нашите цени за хидроизолация са без аналог на фона на предлаганото качество на услугата хидроизолация.

  Винаги с грижа за клиента – качествени ремонти на покриви в София

  Винаги най добрите цени за ремонт на плоски покриви – хидроизолации.

  Винаги най добрите материали за хидроизолация – предлагаме за продажба на най-качествените материали за хидроизолация – тези материали за вашия ремонт на покрив с хидроизолация които и ние самите използваме за надеждно изолиране на собственостите Ви.

  Винаги най доброто за ВАС – Нашите приятели и клиенти!

Енерджи Хаус @ Twitter

Remont na Pokrivi

Топлоизолация

hidroizolacia

Remont na pokrivi @ Facebook

Интересно