Posts Tagged ‘хидроизолации’

  качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • Ремонта на покрива през пролетния сезон

  Date: 2013.05.08 | Category: ремонти на покриви | Response: 0

  Ремонтираме покривите през пролетта а не чакаме зимата

  В предвид пролетните дъждове които очакваме , не ремонтирания покрив – е язвата на сградата !

  Какво трябва да знаем когато ни се налага спешно и неотложно ремонтиране на компроментираните ни протекли покриви през пролетта. Да чакаме ли есента и зимата за да се сетим ,че ако не оправим покрива , щетите на жилищата ни ще са много по големи.

  Типично по Български, всички ние чакаме последния момент за изпълнение на покривните ни ремонти – това е породено или от недоимъка с който сме свикнали в България , или просто от ЕЙ ТАКА – изчакваме до последния момент.

  Скъпи приятели , какво рискувате ако отложите спешните и неотложни ремонти на покривите си ?

  Всъщност риска от отлагането е ОГРОМЕН , защо ?

  Защото през най-интензивния сезон качествените фирми за ремонти на покрив и спиране на течове са ангажирани до дупка – така сме ние , така са и колегите доказали се през годините.

  nabirane-energyhouse217Следователно вие поради СПЕШНОСТТА и неотложността на вашия покривен ремонт ще се спрете на нова неопитна фирма , само късмета може ли да ви гарантира инвестицията от хиляди левове ? Според нас – НЕ.

  Да не говорим за пораженията на имотите ви , докато чакате да съберете нужните средства.

  Качествения ремонт на покрива , трябва да бъде извършен от утвърдена фирма – фирма с история , фирма с референции , фирма доказана през годините.

  Доверявайки се в последния момент на коя и да е фирма за ремонт на покриви ние вече сме на половина излъгани !

  Как да предотвратим тази порочна практика , ние от Енерджи Хаус ЕООД – мислим за вас , не си мислете – поредната фирма за ремонти си прави реклама – НЕ Е ТАКА !

  Според вас не е ли по важното – веднъж да платите за ремонта на покрива си , и дълго време да не го мислите ? А не два и три пъти ? В тази криза , в тази мизерия в която живеем ? Именно поради тези основателни причини НИЕ ви даваме този наш съвет – НЕ ЧАКАЙТЕ най-натоварените моменти за ремонта на покрива – тогава НИЕ и доказаните фирми за хидроизолации , пренареждане на керемиди , покриване , изпълнение на покриви сме НАЙ-АНГАЖИРАНИ.

  Ще си кажете – “то от този омагьосън кръг няма спасение ”

  Може би през далечната 2009 година щяхте да сте прави.Но от тогава НИЕ предлагаме Разсрочено плащане на вашите покривни ремонти. Тоест , започваме го през НЕ натоварените месеци – Май , Юни или Юли а Вие изплащате услугата според договорката която сме постигнали – БЕЗ ЛИХВИ и Надлъгване !

  Е Още ли търсите надеждна фирма за вашия покривен ремонт ?

 • ПРОЛЕТНИТЕ РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ В СОФИЯ

  Date: 2011.05.19 | Category: ремонт на покриви софия, ремонти на покриви | Response: 0

  В ХОД Е ПРОЛЕТНАТА ИНИЦИАТИВА ЗА РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ В ГР.СОФИЯ

  Уважаеми клиенти , скъпи приятели.

  В ход е пролетната офанзива за качествени ремонти на покриви в гр.София от фирма за ремонт на покриви за гр.София – Енерджи Хаус – Ремонт на покриви за столицата. Интересното е че макар и криза , вашето доверие продължава да ни радва с възможността да Ви помогнем в ремонта на покрива ви – надеждно и сигурно.

  Интересен е и факта , че много от вас са се напатили от фирми измамници за ремонт на покриви. Благодарим Ви за доверието – НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАМЕ !

  Ние както винаги Ви предлагаме най-добрите решения за вашия качествено от ремонтиран покрив на територията на гр.София.

  УСЛУГИ ЗА РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ

  Нашите цени за хидроизолация са без аналог на фона на предлаганото качество на услугата хидроизолация.

  Винаги с грижа за клиента – качествени ремонти на покриви в София

  Винаги най добрите цени за ремонт на плоски покриви – хидроизолации.

  Винаги най добрите материали за хидроизолация – предлагаме за продажба на най-качествените материали за хидроизолация – тези материали за вашия ремонт на покрив с хидроизолация които и ние самите използваме за надеждно изолиране на собственостите Ви.

  Винаги най доброто за ВАС – Нашите приятели и клиенти!

Енерджи Хаус @ Twitter

Remont na Pokrivi

Топлоизолация

hidroizolacia

Remont na pokrivi @ Facebook

Интересно