качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • Колко струва ремонт на панелен покрив в София, каква е крайната цена за хидроизолация?

  Първото и важно нещо е да разберем колко струва качествения ремонт на плосък покрив или каква е цената за хидроизолация на един панелен покрив в гр.София?

  Уважаеми посетители и бъдещи клиенти,

  Как да изберем фирма за ремонт на покриви?Нормално е докато търсите добра и надеждна фирма за хидроизолацията на покрива си за столицата, да Ви интересува крайната цена за ремонта на покрива който предстои! Ние от фирма за изолации на покриви и надеждни и дълготрайни покривни ремонти Енерджи Хаус ЕООД имаме други приоритети, за нас цената за хидроизолирането на панелния ВИ покрив е последна грижа, първото и най-важното е, да останете доволни от нашите покривни услуги, да свършим работата перфектно (както се справяме вече седемнадесет години) и най-важното, като ще еНадеждни хидроизолационни решения хидроизолация, то да е хидроизолация и покривът Ви никога повече да не протече (всеки изпълнен от нас покрив е придружен с пълна гаранция от ПЕТ години – за нормалният ни вариант + 5 години след гаранционна поддръжка или пълна гаранция от ДЕСЕТ години за супер сейф вариант)

  Каква е цената за ремонт на плосък панелен покрив на блок в гр.София?

  Уважаеми посетители, сега ще Ви представим актуалните цени за ремонт на три вида панелни плоски покриви за гр.София – никоя фирма не дръзва да Ви представи крайната цена за покривен ремонт предварително! Можете ли да си отговорите, защо? Да! Точно така, защото са със задни мисли и цената при повечето едногодишни фирмички е плаваща, плава до такава степен, че може да надхвърли бързо, бързо троен размер на цените които ще прочетете по-долу!

  Крайни цени за ремонт на плоски панелни покриви на входове за гр.София:

  • Цена за ремонт на плосък покрив на вход състоящ се от три апартамента на етаж за един 90 кв.м един 70 кв.м  и един 50 кв.м – обща площ за надежден ремонт на покрива на панелния вход 220 кв.м ( 10 кв.м са задиганията около бордовете на покрива и около комините) + реновиране на три воронки (сифоните от които се изтича дъждовната вода и водата от снеготопенето) – нашата цена за надежден ремонт чрез качествена хидроизолация ( била тя течна или рулонна ) е 4 500 лева за целия покривен ремонт с всички необходими дейности за неговото бъдещо дълготрайно функциониране!
  • Цена за ремонт на плосък покрив на вход състоящ се от три апартамента на етаж за един 90 кв.м един 80 кв.м  и един 65 кв.м – обща площ за надежден ремонт на покрива на панелния вход 245 кв.м ( 10 кв.м са задиганията около бордовете на покрива и около комините) + реновиране на три воронки (сифоните от които се изтича дъждовната вода и водата от снеготопенето) – нашата цена за надежден ремонт чрез качествена хидроизолация ( била тя течна или рулонна ) е 4 900 лева за целия покривен ремонт с всички необходими дейности за неговото бъдещо дълготрайно функциониране!
   • Цена за ремонт на плосък покрив на вход състоящ се от четири апартамента на етаж за един 100 кв.м един 75 кв.м, един 65 кв.м и един 50 кв.м – обща площ за надежден ремонт на покрива на панелния вход 305 кв.м ( 15 кв.м са задиганията около бордовете на покрива и около комините) + реновиране на четири воронки (сифоните от които се изтича дъждовната вода и водата от снеготопенето) – нашата цена за надежден ремонт чрез качествена хидроизолация ( била тя течна или рулонна ) е 6100 лева за целия покривен ремонт с всички необходими дейности за неговото бъдещо дълготрайно функциониране!
   • Цена за ремонт на плосък покрив на вход състоящ се от четири или апартамента на етаж за един 100 кв.м един 75 кв.м, един 65 кв.м и един 50 кв.м + 45 кв.м боксониера – обща площ за надежден ремонт на покрива на панелния вход 350 кв.м ( 15 кв.м са задиганията около бордовете на покрива и около комините) + реновиране на четири воронки (сифоните от които се изтича дъждовната вода и водата от снеготопенето) – нашата цена за надежден ремонт чрез качествена хидроизолация ( била тя течна или рулонна ) е 7000 лева за целия покривен ремонт с всички необходими дейности за неговото бъдещо дълготрайно функциониране!

  Както може би забелязахте уважаеми клиенти, цените се калкулират на двадесет лева за квадратен метър 20 лв/кв.м – като в тази цена е заложено или изпълнението на течноразливна хидроизолационна мембрана или на полагането на рулонна качествена хидроизолация полагана чрез газов пламък – работим предимно с вносни хидроизолации като ESHA, Copernit, Bussher Hoffman и мн. други!

  Уважаеми клиенти, имайте предвид, че горе описаните цени са за изпълнение на хидроизолация и ремонт на покрив на жилищни панелни покриви без наличен чакъл/филц върху тях! За премахването на филца използваме услугите на надеждните ни дългогодишни партньори на които заплащаме допълнително 4 (четири) лева на квадратен метър за изхвърлянето и извозването до регламентирано сметище както на сваления чакъл, така и на подложната мушама под чакъла!

  контакт с фирма за ремонт на покриви в СофияНадяваме се направихте своя избор за надеждна, добра и с дългогодишен опит фирма за хидроизолация и ремонта на плоския Ви панелен покрив!

  Очакваме Ви да се чуем и да ремонтираме качествено покривът Ви!