качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • Ремонта на покрива през пролетния сезон

  Date: 2013.05.08 | Category: ремонти на покриви | Tags: ,,,

  Ремонтираме покривите през пролетта а не чакаме зимата

  В предвид пролетните дъждове които очакваме , не ремонтирания покрив – е язвата на сградата !

  Какво трябва да знаем когато ни се налага спешно и неотложно ремонтиране на компроментираните ни протекли покриви през пролетта. Да чакаме ли есента и зимата за да се сетим ,че ако не оправим покрива , щетите на жилищата ни ще са много по големи.

  Типично по Български, всички ние чакаме последния момент за изпълнение на покривните ни ремонти – това е породено или от недоимъка с който сме свикнали в България , или просто от ЕЙ ТАКА – изчакваме до последния момент.

  Скъпи приятели , какво рискувате ако отложите спешните и неотложни ремонти на покривите си ?

  Всъщност риска от отлагането е ОГРОМЕН , защо ?

  Защото през най-интензивния сезон качествените фирми за ремонти на покрив и спиране на течове са ангажирани до дупка – така сме ние , така са и колегите доказали се през годините.

  nabirane-energyhouse217Следователно вие поради СПЕШНОСТТА и неотложността на вашия покривен ремонт ще се спрете на нова неопитна фирма , само късмета може ли да ви гарантира инвестицията от хиляди левове ? Според нас – НЕ.

  Да не говорим за пораженията на имотите ви , докато чакате да съберете нужните средства.

  Качествения ремонт на покрива , трябва да бъде извършен от утвърдена фирма – фирма с история , фирма с референции , фирма доказана през годините.

  Доверявайки се в последния момент на коя и да е фирма за ремонт на покриви ние вече сме на половина излъгани !

  Как да предотвратим тази порочна практика , ние от Енерджи Хаус ЕООД – мислим за вас , не си мислете – поредната фирма за ремонти си прави реклама – НЕ Е ТАКА !

  Според вас не е ли по важното – веднъж да платите за ремонта на покрива си , и дълго време да не го мислите ? А не два и три пъти ? В тази криза , в тази мизерия в която живеем ? Именно поради тези основателни причини НИЕ ви даваме този наш съвет – НЕ ЧАКАЙТЕ най-натоварените моменти за ремонта на покрива – тогава НИЕ и доказаните фирми за хидроизолации , пренареждане на керемиди , покриване , изпълнение на покриви сме НАЙ-АНГАЖИРАНИ.

  Ще си кажете – “то от този омагьосън кръг няма спасение ”

  Може би през далечната 2009 година щяхте да сте прави.Но от тогава НИЕ предлагаме Разсрочено плащане на вашите покривни ремонти. Тоест , започваме го през НЕ натоварените месеци – Май , Юни или Юли а Вие изплащате услугата според договорката която сме постигнали – БЕЗ ЛИХВИ и Надлъгване !

  Е Още ли търсите надеждна фирма за вашия покривен ремонт ?