качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • Ремонт на покриви с хидроизолация

  Date: 2014.04.21 | Category: ремонт на покриви с хидроизолация, ремонт на покриви софия, ремонти на покриви | Tags:

  Нашата фирма за ремонт на покриви – гаранция за вашата надеждна хидроизолация

  Добре дошли в нашия сайт презентиращ фирмата ни за ремонт на покриви, ние предлагаме качествени и надеждни хидроизолации при покривните ви ремонти.

  Ето как ремонтираме покривите виУслугата по ремонт на покрива с хидроизолация се касае за плоските покриви било на панелния ни блок или на терасата която е протекла. Избора на надеждна и сигурна фирма за ремонт на покрива ви с хидроизолация е много отговорен, защото спрямо изпълнената услуга от която и да е фирма за ремонт на покриви с хидроизолация ще спите дълго време спокойно или няма да може да заспите!

  Ние сме една от най-коректните фирми за ремонт на покриви с хидроизолация!

  Кое ни дава смелост и сила да заявим така?

  През изминалите вече седемнадесет години в грижа и ремонти на покривите, никога не ВИ предадохме! Изпълнихме стотици индивидуални ремонти на покриви с хидроизолация, изградихме стотици скатни покриви с ясната цел, че нашето име трябва да остане чисто и да продължи да гради доверие в клиентите ни!

  Името на нашата фирма за хидроизолация и ремонт на покриви е Енерджи Хаус ЕООД – 17 години качество и традиции в покривните ремонти и изолациите!

  Повече от 30 000 доволни клиента с решен изолационен проблем!

  Именно вашето доверие благодарение на което влагаме всички сили и средства за да не подведем е най-голямата ни сила, доверието за това, че вашия покрив ще бъде ремонтиран качествено било то с хидроизолация или ще изберете да ремонтираме скатния ви покрив с керемиди – отговорността е една и съща!

  Ремонтът на покрива е една от най-отговорните строително монтажни дейности – именно покрива предпазва всички други инсталации в сградата, добре ремонтирания покрив дава живот и на всяка една друга обслужваща инсталация във всяка сграда!

  Ние вече седемнадесет години ви предлагаме надеждни и качествени ремонти на покриви с хидроизолация и ще продължим да ви предлагаме нашата добра услуга по покривни ремонти! 

  А цените на фирмата ни за ремонт на покриви ?

  Цените ни за ремонтите на покриви с хидроизолация са без аналог – ние можем да си позволим да ви предложим най-добрата цена за качествени материали и надеждно и дълготрайно изпълнение, ако искате да се запознаете с основните ни цени за хидроизолация на покриви, моля последвайте връзката!

  Екипът на фирма за хидроизолация и ремонт на покриви – Енерджи Хаус ЕООД