качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • Ремонт на покриви

  Date: 2013.04.21 | Category: ремонти на покриви | Tags: ,,,

  Ремонт на покриви

  Какво ще ви предложим ние от фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД през настоящата 2013 година ?

  Разбира се – нещо ново , нещо качествено – услуга без аналог в България – ремонт на покрива ви на изплащане без никакво оскъпяване за срока договорен за изплащане

  Как е възможно това ?

  Това е възможно благодарение на огромния ни опит в работата с хора , разбира се – не всички ще бъдат одобрени , трябва да имаме и ние някаква сигурност ,че не подаряваме новоремонтирани покриви.

  Как така без никакво оскъпяване при бъдещия ремонт на покрива ?

  Много просто ,  нашия екип е строго ПРОТИВ всякакви олихвявания и мародерства над така или иначе изстрадалия Българин. Ние ще сме различни – ние предлагаме Безлихвено изплащане на задължението ви по новоремонтирания покрив който сме ви изпълнили.

  Цени за ремонт на покриви

  Цените ни за ремонт на покриви се договарят индивидуално при извършен безплатен оглед за територията на гр.София, те се определят от много показатели като :

  • Вида на покрива който ще ремонтираме – дали е плосък покрив нуждаещ се от хидроизолация , дали е скатен покрив нуждаещ се от ремонт чрез смяна на керемиди , подмяна на конструкция, къде се намира покрива , какви ще се разходите за транспорт на материалите,  сложността на изпълнение , вида предходно покрити и др.
  • Избраните чрез коментар от наш специалист необходими материали , вида им , начина им на полагане , транспорта им, спецификата на тяхното изпълнение
  • Гаранцията която желаете да има ново ремонтирания покрив , гаранциите ни стартират от минимум 5 (пет) години и стигат до 30 (тридесет) години
  • Степента на сложност – в този раздел влизат много фактори , не само това колко сложно е изпълнението на дадения ремонт на порива , също така влизат – изкарване на необходимите строителни книжа и разрешителни за извършването на бъдещия ремонт на покрива.

  Срок на изпълнение на бъдещия ремонт на покривите ви

  Срока на изпълнение на бъдещия ремонт на покрива ви , зависи от множество фактори . Като пример можем да дадем – сложността на изпълнение , състоянието на моментния покрив който трябва да отремонтираме , необходимо ли е неговото цялостно събаряне и изграждане на ново, необходимо ли е премахването на предходната хидроизолация , необходимо ли е изчистване на отпадъци, извозването им – все времеемки показатели които по-един или друг начин увеличават времето нужно за изпълнение на всеки един ремонт на покрива ви.

  Кога се стартира един ремонт на порива ?

  Стартираме ремонта на покрива ви , веднага след като подпишем легитимен договор между възложителя – вие и изпълнителя – Енерджи Хаус ЕООД , ремонта стартира веднага при първото хубаво време позволяващо извършване на строително монтажните процедури по изпълнение на качествени ремонти на покриви.

  Плащания при ремонт на порива

  Плащанията по бъдещия ремонт на покрива се договарят индивидуално, в най-общия случай са 50%(петдесет процента) от договорената цена между нас и вас при подписване на договора – освен ако не сме се договорили нещо различно, или степента на изпълнение изисква по различно плащане и 50% (петдесет процента) при завършване на ремонта на покрива и издаването на легитимен сертификат – гаранция за извършените услуги от фирмата за ремонт на пориви.

  Вашия покрив е наша грижа!

  Вече 16 години се грижим за вашия уют и спокойствие , ние знаем как да ремонтираме покрива ви , така че никога повече да не се притеснявате от състоянието му, не само , че при проблем в гаранционния срок идваме до 24 часа ( ако времето позволява ) ами и предлагаме след гаранционна поддръжка на вече ремонтираните от нас покриви.

  Какво остава още – вашият избор – това дали да се спрете на нас като изпълнители на вашия нов покрив , или да предпочетете друг да свърши тази работа – ИЗБОРА Е ПРЕД ВАС !

  Как да се свържете с фирма номер едно в ремонтите на покривите ви?

  Възможностите за контакт са описани по-долу или в контакт  – Очакваме ви!