Archive for the ‘ремонти на покриви’ Category

  качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • Ще ремонтираме ли покрива през 2015г.?

  Date: 2015.02.21 | Category: ремонти на покриви | Response: 0

  Е уважаеми съседи, ще ремонтираме ли покрива през 2015 година?

  Ремонт на покривТова е въпросът който интересува над 60% от хората които са констатирали нужда от ремонт на покрива, забележете през далечната 2013 година! На всички ни е ясно, че животът е труден, на всички ни е ясно, че едни 5-6000 лева за ремонт на покрив примерно на панелка не са малко пари, но на нас, специалистите по покривни ремонти ни е ясно, че всяко забавяне на качествения ремонт на покрив говори за бъдещи притеснителни последствия на цялата сграда.

  Няма да ви обясняваме, колко важна част от сградната инсталация е покривът! То е ясно, ако една къща няма покрив, то това къща ли е?

  Притеснителното уважаеми посетители на един от нашите сайтове за покривни ремонти е безхаберието на етажните собствености по поддръжка и навременен ремонт на покрива, все едно това, че покрива е примерно 1/25 наша собственост не е въобще наш ангажимент. А хората? Замисляме ли се за хората които живеят на последния и предпоследния етажи? Ако ви кажем какви неща сме виждали именно от безхаберието на целия вход, директно унищожени имоти, много тъга, много развалени взаимоотношения между до вчера добри съседи и то защо? Защото примерно 250 лева ни се виждат безумно много пари, пари които гарантират пълни пет години гаранция на целия вход и покрив!

  Та уважаеми съкооператори, ще ремонтирате ли покрива през 2015 година?

  Ако решите да търсите добра фирма за ремонт на покриви, то е ясно – тук сме от вече 16 години е помощ на хората които се нуждаят от подобен ремонт, да нашите майстори са специалисти, да ние не можем да ви предложим “мургава цена за ремонт на покрива” ние предлагаме качество, ние залагаме името си и познанията си с всеки един покривен ремонт! Нещата не са просто ей така, не е за всеки тази най-отговорна работа по поддръжката и качествения ремонт на протеклия покрив.

  Ако решите, че имате нужда от качествена фирма за покривни ремонти – молим, на Ваше разположение сме: Контакти

 • Коя фирма предлага надеждни покривни ремонти в софия?

  Date: 2014.04.24 | Category: ремонти на покриви | Response: 0

  Всички търсим надеждна и сигурна фирма за ремонт на покриви в София – а намираме ли я?

  Сезона за ремонтите на покривите, ремонтите на терасите и всички открити повърхности които ни създават проблеми стартира. Това е от една страна обезпокоително за нашето спокойствие – никой не може да спи спокойно ако покрива му тече и се нуждае от надежден ремонт – защото, ако теча предизвика някоя друга авария като изгаряне на електро инсталацията на блока или входа в които живеем разходите по възстановяването са десет пъти повече от това да се свържем с надеждна фирма за ремонт на покриви особено ако живеем в Столицата!

  От една страна имаме протекъл покрив нуждаещ се от ремонт, от друга страна се притесняваме да не ни излъже някоя фирма мошеник която предлага уж покривни ремонти в град София – казваме го от опит, такива некоректни и фантомни фирми изобилстват с ниските им цени за ремонт на протеклите ви покриви целят само и единствено едно нещо – да ви подведат!

  Как да изберем правилната фирма за ремонта на покрива ни в гр.София?

  Как да изберем фирма за ремонт на покриви?Първо след като сте попаднали в нашия сайт за ремонти и хидроизолация на покриви в София Вие сте на една крачка от избора на коректна фирма за покривни ремонти която оперира в гр.София вече повече от 17 години! Нашия опит и повече от 30 000 доволни клиента с решени изолационни проблеми Ви гарантират нашите думи!

  Веднъж избрали фирмата за покривни ремонти на имота ни намиращ се в Столицата, следва избраната фирма да ни представи референтни нейни обекти чрез които да добием представа от надеждността на избраната фирма!

  Следва от избраната фирма за покривни ремонти в София да ни представят актуална оферта за качествен и надежден покривен ремонт, следва от фирмата да ни посъветват кое е най-доброто решение за бъдещия покривен ремонт, най-добрите материали и оптималното решение съобразено с нашия бюджет който сме предвидили за един качествен покривен ремонт!

  Ние от фирма за ремонт на покриви и хидроизолации Енерджи Хаус ЕООД, вече 17 години ви предлагаме актуалност, надеждност и дълготрайност на предлаганите от нас строителни услуги свързани с бъдещия ви покривен ремонт! Ние си знаем работата, ние знам какво означава гаранция за ремонтиран покриви – знаем, че каквото и да става, вашия нов покрив не трябва да протече минимум за удвоения срок на дадената от нас гаранция! Но ние работим само с професионални майстори за ремонта на покрива ви, а те си знаят цената.

  Нашата цена за ремонт на покриви в гр.София не е най-ниската, но предлаганата от нас услуга по покривни ремонти е една от най-качествените от всичките оферти и цени които ще съберете! Нашите цени за покривни ремонти са съобразени с последните технологии по покривните ремонти и са в унисон със световните и последни решения за качествени покривни ремонти!

  Нашата фирма за ремонт и хидроизолация на покриви оперира с дейността си по качествени ремонти на покриви на територията на Столицата и района!

  контакт с фирма за ремонт на покриви в СофияВеднъж избрали нас като ваш изпълнител на бъдещия ви покривен ремонт НИЕ ви предлагаме още много промоции и отстъпки, както в бъдещото саниране на сградата примерно получавате отстъпка от 10% десет процента, получавате също така и 12% ако сте решили да топлоизолирате покрива си от вътре чрез полиуретанова топлоизолация – предлагаме също тази услуга със собствена машина за полиуретан! Предлагаме отстъпки и за всичките дейности които предлага строителната ни фирма – може да се запознаете с тях като последвате тази връзка.

  Пълната и изчерпателна информация за бъдещия ви покривен ремонт е тук, тук сме и ние – вашите надеждни и качествени майстори за бъдещия ви покривен ремонт, остава Вие да изберете от какво имате нужда – от евтин и не дълготраен ремонт на покрива или от фирма за ремонт на покриви която прави покриви ЕДИН ПЪТ!

  С пожелание за успешна съвместна работа – Д. Петков Управител на Фирма за ремонт на покриви в гр.София Енерджи Хаус ЕООД

   

 • Ремонт на покриви с хидроизолация

  Date: 2014.04.21 | Category: ремонт на покриви с хидроизолация, ремонт на покриви софия, ремонти на покриви | Response: 0

  Нашата фирма за ремонт на покриви – гаранция за вашата надеждна хидроизолация

  Добре дошли в нашия сайт презентиращ фирмата ни за ремонт на покриви, ние предлагаме качествени и надеждни хидроизолации при покривните ви ремонти.

  Ето как ремонтираме покривите виУслугата по ремонт на покрива с хидроизолация се касае за плоските покриви било на панелния ни блок или на терасата която е протекла. Избора на надеждна и сигурна фирма за ремонт на покрива ви с хидроизолация е много отговорен, защото спрямо изпълнената услуга от която и да е фирма за ремонт на покриви с хидроизолация ще спите дълго време спокойно или няма да може да заспите!

  Ние сме една от най-коректните фирми за ремонт на покриви с хидроизолация!

  Кое ни дава смелост и сила да заявим така?

  През изминалите вече седемнадесет години в грижа и ремонти на покривите, никога не ВИ предадохме! Изпълнихме стотици индивидуални ремонти на покриви с хидроизолация, изградихме стотици скатни покриви с ясната цел, че нашето име трябва да остане чисто и да продължи да гради доверие в клиентите ни!

  Името на нашата фирма за хидроизолация и ремонт на покриви е Енерджи Хаус ЕООД – 17 години качество и традиции в покривните ремонти и изолациите!

  Повече от 30 000 доволни клиента с решен изолационен проблем!

  Именно вашето доверие благодарение на което влагаме всички сили и средства за да не подведем е най-голямата ни сила, доверието за това, че вашия покрив ще бъде ремонтиран качествено било то с хидроизолация или ще изберете да ремонтираме скатния ви покрив с керемиди – отговорността е една и съща!

  Ремонтът на покрива е една от най-отговорните строително монтажни дейности – именно покрива предпазва всички други инсталации в сградата, добре ремонтирания покрив дава живот и на всяка една друга обслужваща инсталация във всяка сграда!

  Ние вече седемнадесет години ви предлагаме надеждни и качествени ремонти на покриви с хидроизолация и ще продължим да ви предлагаме нашата добра услуга по покривни ремонти! 

  А цените на фирмата ни за ремонт на покриви ?

  Цените ни за ремонтите на покриви с хидроизолация са без аналог – ние можем да си позволим да ви предложим най-добрата цена за качествени материали и надеждно и дълготрайно изпълнение, ако искате да се запознаете с основните ни цени за хидроизолация на покриви, моля последвайте връзката!

  Екипът на фирма за хидроизолация и ремонт на покриви – Енерджи Хаус ЕООД

 • Ремонта на покрива през пролетния сезон

  Date: 2013.05.08 | Category: ремонти на покриви | Response: 0

  Ремонтираме покривите през пролетта а не чакаме зимата

  В предвид пролетните дъждове които очакваме , не ремонтирания покрив – е язвата на сградата !

  Какво трябва да знаем когато ни се налага спешно и неотложно ремонтиране на компроментираните ни протекли покриви през пролетта. Да чакаме ли есента и зимата за да се сетим ,че ако не оправим покрива , щетите на жилищата ни ще са много по големи.

  Типично по Български, всички ние чакаме последния момент за изпълнение на покривните ни ремонти – това е породено или от недоимъка с който сме свикнали в България , или просто от ЕЙ ТАКА – изчакваме до последния момент.

  Скъпи приятели , какво рискувате ако отложите спешните и неотложни ремонти на покривите си ?

  Всъщност риска от отлагането е ОГРОМЕН , защо ?

  Защото през най-интензивния сезон качествените фирми за ремонти на покрив и спиране на течове са ангажирани до дупка – така сме ние , така са и колегите доказали се през годините.

  nabirane-energyhouse217Следователно вие поради СПЕШНОСТТА и неотложността на вашия покривен ремонт ще се спрете на нова неопитна фирма , само късмета може ли да ви гарантира инвестицията от хиляди левове ? Според нас – НЕ.

  Да не говорим за пораженията на имотите ви , докато чакате да съберете нужните средства.

  Качествения ремонт на покрива , трябва да бъде извършен от утвърдена фирма – фирма с история , фирма с референции , фирма доказана през годините.

  Доверявайки се в последния момент на коя и да е фирма за ремонт на покриви ние вече сме на половина излъгани !

  Как да предотвратим тази порочна практика , ние от Енерджи Хаус ЕООД – мислим за вас , не си мислете – поредната фирма за ремонти си прави реклама – НЕ Е ТАКА !

  Според вас не е ли по важното – веднъж да платите за ремонта на покрива си , и дълго време да не го мислите ? А не два и три пъти ? В тази криза , в тази мизерия в която живеем ? Именно поради тези основателни причини НИЕ ви даваме този наш съвет – НЕ ЧАКАЙТЕ най-натоварените моменти за ремонта на покрива – тогава НИЕ и доказаните фирми за хидроизолации , пренареждане на керемиди , покриване , изпълнение на покриви сме НАЙ-АНГАЖИРАНИ.

  Ще си кажете – “то от този омагьосън кръг няма спасение ”

  Може би през далечната 2009 година щяхте да сте прави.Но от тогава НИЕ предлагаме Разсрочено плащане на вашите покривни ремонти. Тоест , започваме го през НЕ натоварените месеци – Май , Юни или Юли а Вие изплащате услугата според договорката която сме постигнали – БЕЗ ЛИХВИ и Надлъгване !

  Е Още ли търсите надеждна фирма за вашия покривен ремонт ?

 • Ремонт на покриви

  Date: 2013.04.21 | Category: ремонти на покриви | Response: 0

  Ремонт на покриви

  Какво ще ви предложим ние от фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД през настоящата 2013 година ?

  Разбира се – нещо ново , нещо качествено – услуга без аналог в България – ремонт на покрива ви на изплащане без никакво оскъпяване за срока договорен за изплащане

  Как е възможно това ?

  Това е възможно благодарение на огромния ни опит в работата с хора , разбира се – не всички ще бъдат одобрени , трябва да имаме и ние някаква сигурност ,че не подаряваме новоремонтирани покриви.

  Как така без никакво оскъпяване при бъдещия ремонт на покрива ?

  Много просто ,  нашия екип е строго ПРОТИВ всякакви олихвявания и мародерства над така или иначе изстрадалия Българин. Ние ще сме различни – ние предлагаме Безлихвено изплащане на задължението ви по новоремонтирания покрив който сме ви изпълнили.

  Цени за ремонт на покриви

  Цените ни за ремонт на покриви се договарят индивидуално при извършен безплатен оглед за територията на гр.София, те се определят от много показатели като :

  • Вида на покрива който ще ремонтираме – дали е плосък покрив нуждаещ се от хидроизолация , дали е скатен покрив нуждаещ се от ремонт чрез смяна на керемиди , подмяна на конструкция, къде се намира покрива , какви ще се разходите за транспорт на материалите,  сложността на изпълнение , вида предходно покрити и др.
  • Избраните чрез коментар от наш специалист необходими материали , вида им , начина им на полагане , транспорта им, спецификата на тяхното изпълнение
  • Гаранцията която желаете да има ново ремонтирания покрив , гаранциите ни стартират от минимум 5 (пет) години и стигат до 30 (тридесет) години
  • Степента на сложност – в този раздел влизат много фактори , не само това колко сложно е изпълнението на дадения ремонт на порива , също така влизат – изкарване на необходимите строителни книжа и разрешителни за извършването на бъдещия ремонт на покрива.

  Срок на изпълнение на бъдещия ремонт на покривите ви

  Срока на изпълнение на бъдещия ремонт на покрива ви , зависи от множество фактори . Като пример можем да дадем – сложността на изпълнение , състоянието на моментния покрив който трябва да отремонтираме , необходимо ли е неговото цялостно събаряне и изграждане на ново, необходимо ли е премахването на предходната хидроизолация , необходимо ли е изчистване на отпадъци, извозването им – все времеемки показатели които по-един или друг начин увеличават времето нужно за изпълнение на всеки един ремонт на покрива ви.

  Кога се стартира един ремонт на порива ?

  Стартираме ремонта на покрива ви , веднага след като подпишем легитимен договор между възложителя – вие и изпълнителя – Енерджи Хаус ЕООД , ремонта стартира веднага при първото хубаво време позволяващо извършване на строително монтажните процедури по изпълнение на качествени ремонти на покриви.

  Плащания при ремонт на порива

  Плащанията по бъдещия ремонт на покрива се договарят индивидуално, в най-общия случай са 50%(петдесет процента) от договорената цена между нас и вас при подписване на договора – освен ако не сме се договорили нещо различно, или степента на изпълнение изисква по различно плащане и 50% (петдесет процента) при завършване на ремонта на покрива и издаването на легитимен сертификат – гаранция за извършените услуги от фирмата за ремонт на пориви.

  Вашия покрив е наша грижа!

  Вече 16 години се грижим за вашия уют и спокойствие , ние знаем как да ремонтираме покрива ви , така че никога повече да не се притеснявате от състоянието му, не само , че при проблем в гаранционния срок идваме до 24 часа ( ако времето позволява ) ами и предлагаме след гаранционна поддръжка на вече ремонтираните от нас покриви.

  Какво остава още – вашият избор – това дали да се спрете на нас като изпълнители на вашия нов покрив , или да предпочетете друг да свърши тази работа – ИЗБОРА Е ПРЕД ВАС !

  Как да се свържете с фирма номер едно в ремонтите на покривите ви?

  Възможностите за контакт са описани по-долу или в контакт  – Очакваме ви!

   

   

 • ПРОЛЕТНИТЕ РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ В СОФИЯ

  Date: 2011.05.19 | Category: ремонт на покриви софия, ремонти на покриви | Response: 0

  В ХОД Е ПРОЛЕТНАТА ИНИЦИАТИВА ЗА РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ В ГР.СОФИЯ

  Уважаеми клиенти , скъпи приятели.

  В ход е пролетната офанзива за качествени ремонти на покриви в гр.София от фирма за ремонт на покриви за гр.София – Енерджи Хаус – Ремонт на покриви за столицата. Интересното е че макар и криза , вашето доверие продължава да ни радва с възможността да Ви помогнем в ремонта на покрива ви – надеждно и сигурно.

  Интересен е и факта , че много от вас са се напатили от фирми измамници за ремонт на покриви. Благодарим Ви за доверието – НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАМЕ !

  Ние както винаги Ви предлагаме най-добрите решения за вашия качествено от ремонтиран покрив на територията на гр.София.

  УСЛУГИ ЗА РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ

  Нашите цени за хидроизолация са без аналог на фона на предлаганото качество на услугата хидроизолация.

  Винаги с грижа за клиента – качествени ремонти на покриви в София

  Винаги най добрите цени за ремонт на плоски покриви – хидроизолации.

  Винаги най добрите материали за хидроизолация – предлагаме за продажба на най-качествените материали за хидроизолация – тези материали за вашия ремонт на покрив с хидроизолация които и ние самите използваме за надеждно изолиране на собственостите Ви.

  Винаги най доброто за ВАС – Нашите приятели и клиенти!

 • ЦЕНИ СОФИЯ

  Date: 2011.03.29 | Category: ремонт на покриви с хидроизолация, ремонти на покриви | Response: 0

  РЕМОНТ НА ПОКРИВИ СОФИЯ – ЦЕНИ

  РЕМОНТИРАНЕ НА ПОКРИВИ СОФИЯ

  Услугата – ремонт на покрив съчетава в себе си много разнообразни строителни дейности. Ние от строителна фирма Енерджи Хаус ЕООД знаем всичко за тези под-услуги съпътстващи надеждния и качествен ремонт на покрива Ви.

  Услугата като услуга – ремонт на покриви съдържа в себе си всички по-долу изброени под-услуги:

  • хидроизолации

  • строителство

  • хидроизолация на покриви

  • топлоизолация на покриви

  • топлоизолация

  • саниране

   Важното при надеждния и дълготраен ремонт на покрива Ви е това , че фирмата която ще изберете за ремонтиране – препокриване на имота/собствеността Ви трябва да има особени резултати в сферите изброени по-горе. Как може да се ремонтира даден покрив на добра цена без специалистите в ремонта да не знаят нищо за строителството на сградата, или за санирането на дървените конструкции, а при ваше желание за полагане на топлоизолация – какъв материал биха Ви препоръчали особенно важно и релевантно е и избора на хидроизолационен материал. Това са само част от познанията в които трябва да проверите бъдещия изпълнител на новия Ви покрив или отремонтирането на стария.
   Нашите цени за ремонт на покриви в никакъв случай не са най-евтините ,дори много хора ни определят като една от много скъпите фирми за ремонт на покриви – ДА , това е така – качеството винаги има своята цена. Ние знаем че след като препокрием Вашия покрив минималния срок в който Вие няма да имате разходи по покрива Ви ще е поне 10 (десет) години за цялостно ремонтирани покриви , 15 години за нови покриви и т.н. Ремонта ще е осъществен с всички технологични и функционални решения с цел Вашия дългогодишен уют и обитаване на сградата/къщата на която ние сме изпълнили новия покрив.
   Подбора на материали които използваме са абсолютно революционни за Българския пазар , ние използваме немски технологии за саниране на съществуващите дървени конструкции и удължаваме живота на всяка керемида чрез санировъчни дълбокопроникващи епоксиди.
   Избора на изпълнител сега – е вашето спокойствие утре – думи на управителя на фирмата г-н Д. Петков.
   Очакваме да се запознаем – Енерджи Хаус – Ремонти на покриви – гр.София 02/850 6000 

  Фирма Енерджи Хаус – Ремонт на Покриви – Лидер в качественото ремонтиране на покрива ВИ!

  ВИНАГИ С ГРИЖА ЗА КЛЕИНТА

 • СЕЗОНА НА РЕМОНТА НА ПОКРИВИТЕ

  Date: 2011.03.17 | Category: ремонти на покриви | Response: 0

  Ремонти на покриви

  Внимавайте – не се доверявайте на всяка фирма която ви предлага да ремонтира покрива ви за ” без пари ” това е сто процентов капан , който ще ви струва поне два пъти лукса на ЕВТИНОТО !

  СЕЗОН 2013 ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ДОЙДЕ !

  Както сме описали подробно в нашия сайт за ремонт на покриви за гр.София сезон 2013 година за стартиране на ремонтите на покривите дойде. За тази година сме ВИ приготвили цялостни решения за качествения и надежден ремонт на покрива , ремонт на терасата, ремонта на пода и всичко от света на хидроизолацията на покриви.


  03012010917През новия сезон ще имаме честа да използвате някоя от нашите комплексни услуги свързани както с ремонта на покривите така и с всичко свързано с хидроизолацията от течноразлини хидроизолации , рулонни (SBS APP) хидроизолации , полиуретановите ни предложения както за покривни настилки и хидроизолация така и за подове или PVC настилки.

  ИЗБЕРЕТЕ ВРЪЗКА ЗА ДИРЕКТНО ПРЕХВЪРЛЯНЕ В СЪОТВЕТНАТА КОМПЛЕКСНА УСЛУГА

  РЕМОНТ НА СКАТНИ ПОКРИВИ – пренасочване към нашия сайт за ремонт на скатни – наклонени покриви ( предимно покривите покрити с керемиди)

  ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ – пренасочване към сайта ни за хидроизолация на равни – плоски покриви , това са предимно покривите на панелните блокове , терасите , и всичко което е с минимален наклон и със твърда настилка(бетони , плочи и др)

  ПОЛИУРЕТАНОВИ ХИДРОИЗОЛАЦИИ – пренасочване към сайта ни за полиуретанови хидроизолации, това са най-надеждните и с най-голяма гаранция хидроизолации , предимно приложими за промишлени помещения и покриви – където се търси не само хидро ами и топлоизолация.

  PVC НАСТИЛКИ – пвц настилките , са приложими навсякъде в индустрията и строителството , чрез връзката вие може да посетите нашия сайт за продажба на пвц настилки.

  ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА ПОДОВЕ – при нужда от топлоизолация на даден покрив, под или всичко – посетете нашия най-голям сайт за топлоизолации в България.

  Ние сме тези – които , въведохме голяма част от горе изброените услуги с качество на изпълнение БЕЗ АНАЛОГ.

  Нашите цени за услуги може да видите в главния ни сайт – последвайте връзката и ще видите какво имаме в предвид .

  ВСИЧКИ КОМПЛЕКСНИ УСЛУГИ ПРЕДСТАВЯНИ ОТ ЕНЕРДЖИ ХАУС ЕООД ИМАТ ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО!

 • Новият ни сайт за ремонт на покриви

  Date: 2011.03.15 | Category: ремонти на покриви | Response: 0

  РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

  Добре дошли в новия ни сайт за ремонт на покриви.

  ЕНЕРДЖИ ХАУС – РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ – 13 години коректност

  Уважаеми клиенти , скъпи приятели в новия ни сайт за ремонт на покриви ще намерите цялата информация относно:

  Всичко за качествения ремонт на покрив – Енерджи Хаус ЕООД – Лидер в строителството от 1998 година

  През изминалите тринадесет години ние от Енерджи Хаус ЕООД отремонтирахме стотици покриви , направихме хидроизолация с площ равняваща се на над 100 000 квадратни метра.

  Качествения партньор за качествен ремонт на покриви – Енерджи Хаус ЕООД

   

Енерджи Хаус @ Twitter

Remont na Pokrivi

Топлоизолация

hidroizolacia

Remont na pokrivi @ Facebook

Интересно