Archive for the ‘ремонт на покриви софия’ Category

  качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • Как да се ориентираме към правилната фирма за ремонт на покрива?

  Date: 2016.03.21 | Category: ремонт на покриви софия | Response: 0

  Пазарът и предлагането на фирми за покривни ремонти в столицата е огромен – как да изберем правилната?

  Настоящата публикация цели да Ви информира за правилния избор на фирма за ремонт на покриви в гр.София!

  Изборът на фирма за покривния ремонт е в много случаи съдбоносен! На фона на огромната уж конкуренция става дума за една огромна манипулация! Да уважаеми посетители, става дума за ужасна по обем манипулация! 90% от обявите и офертите които четете са на ромски/цигански фирми за покривни ремонти! В по голямата си част, едно лице е свързано с между пет и десет различни обяви и индивидуални сайта! Как да ги различите?

  Ремонт на покрив

  И ние все още не можем да Ви дадем най-добрия съвет как да различите тези фирми, но можем да Ви предложим нашите услуги! Вече седемнадесет години предлагаме качествени ремонти на покриви в Столицата, нямаме рекламация – Вие си извадете изводите!

  При нас не работят цигани! Може би и за това нямаме рекламация толкова много години!

  Ето това е правилния телефон за избор на фирма за покривни ремонти в гр.София – 0885/288 217

  Изборът е Ваш, работата от Нас!

  С Уважение: Екипът на Енерджи Хаус ЕООД

 • Фирма за ремонт на покриви в гр.София – ТУК!

  Date: 2015.07.03 | Category: ремонт на покриви софия | Response: 0

  Търсите фирма за качествен и надежден ремонт за вашия покрив?

  Е на правилното място попаднахте, моля прочетете и споделете информацията по-долу! В помощ на всички Българи при избора им на правилна фирма за ремонт на покриви! Информирайте се как да се предпазите от измамниците които ви предлагат покривни ремонти, но не съвсем, приятно информиране! Благодарим Ви, че избрахте нашата страница!

  Фирма за ремонт на покриви в гр.София

  Знаете ли, че тази фраза “фирма за ремонт на покриви в софия” е една от най-скъпите услуги на фирмите занимаващи се с позициониране на резултати в гугъл, е ние сами си поддържаме сайтовете, не плащаме пари за тази цел! Знаем колко е важно да попаднете именно на нашата страница! Не забравяйте, че и фирмите работещи предимно с роми си плащат на такива фирми за позициониране на резултатите в Google и Вие попадате в капана на изкуствено качен резултат по това същото “фирма за ремонт на покриви в гр.софия”,  веднъж попаднали на някоя от страниците в които като контакт има само едно име и фамилия на някой човек и просто мобилен телефон, без адрес и административен контакт за обратна връзка!

  Внимавайте много с избора си на интернет ресурс по намиране на решение за вашия протекъл покрив, ако попаднете на страницата с параметри като по-горе описаното, обърнете внимание също, че е изписано “Нотариално заверен договор” по разумните хора бързо си задават въпроса “за какво ми е нотариално заверен договор при ремонт на покрив, за Бога!”

  Уважаеми Българи които търсите услугата “Ремонт на покриви в гр.София” знайте, че погрешното попадане в такава страница като споменатата може да Ви коства толкова нерви, колкото дори сами не сте предполагали, че притежавате!

  Попадане в капана на фирма платила си за класиране в търсещите машини по “Фирма за ремонт на покриви в гр.София”

  Веднъж попаднали в капана на подобна фирма занимаваща се “уж” с покриви трябва да знаем какво следва:

  • Веднъж избрали GSM номера с името на въпросния “майстор на покриви” ние доброволно сме дали достъп до телефонния си номер, ще последват множество позвънявания с “ся какво праим бате”, не е нужно да Ви споделяме и какво може да последва в грешните среди на такава информация.
  • Така, направо казано огромна част от тези “майстори на покриви” са роми или цигани – кой както ги приема, истината е, че ние като една от старите фирми след прехода които се запазихме и продължаваме да предлагаме надеждни покривни ремонти в столицата ни, знаем всичките последствия на тези ваши избори!
  • Защо Българите избираме цигани да ни ремонтират покривите? Следователно да си скъсаме нервите?
  • Реално Ви спестяваме много много информация, общо взето разбрахте за какво следва да внимавате при избора си на фирма за ремонт на покрива ви в гр.София!

  РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЗАРАДИ ЦЕНАТА НА ПОКРИВНИЯ РЕМОНТ!

  Сега ще си кажете, е нормално да изберем по-ниската оферта за ремонта на покрива ни? Нали така? Нормално си е?

  Какво следва при ремонт на покрив на ниски цени от същите тези ромски бригади – описа по реални факти и доказани събития?

  Веднъж сключили договор ( извинете, поправяме се – “Нотариално заверен договор за ремонт на покрив” вие попадате в много неприятна среда, оказва се, че договора не е точно това за което сте си помислили, че е – в него скрито е казано следното:

  izbori_razkritia.com_[1]Възложителят приема, че цената за ТРУДА (разбира се с възможно най-малкия шрифт написано) е 14 лева на кв.м и избор на материал предложен от Изпълнителя( ето и и Вашата любима цена, цена за която сте продали нас, Българските фирми, съставени изцяло от Български майстори за 14 лева на квадрат за покривен ремонт в столицата, ама каквото такова нали? Какво значение има, че сте избрали цигани да ви ремонтират покрива, ето 14 лева цена, ние Българите сме ви дали 22 лева цена за квадратен метър, ужас нали!) 

  Какво следва след като веднъж сме подписали такъв “Нотариално заверен договор за ремонт на покрив”?

  След като е подписан договора следва да се започне работа нали? Е, не е точно така Вие сте се съгласили вече, нотариално заверени сте :) Следва ново “20” току що разбирате, че Изпълнителя Ви предлага (както си е по договор) материал за вашата хидроизолация със специална цена от 25 – до 30 лева (стигало е до петдесет) с която цена ВИЕ нямате право да НЕ СЕ СЪГЛАСИТЕ! Честито, току що сте разбрали колко сте жалки и как сте били преметнати подло и нелепо! Е, спомняте ли си нашата цена за ремонт на покрив в гр.София? Точно така, нашата цена от 22 лева за квадратен метър е крайната цена която Вие щяхте да платите :) НО каквото такова, имаме си поговорка “Свраката рипа от кол на кол, докато най-накрая не се наиграе” Та в условията на “Нотариално заверен договор” сте, за ремонта на покрива, изпълнявате всичко което циганската бригада изиска от вас, защото помислите ли си само за миг да се откажете от “услугите” им, за няма и един час се събират 30-40 циганина, които ви искат при тях, долу пред блока, пред съседите Ви и роднините ви? Няма страшно, звъните на Полицията, идват започват снемане на самоличност, удостоверяване на лицата, няма проблем – случило се е! Слизате, обяснявате, че имате проблем! Няма проблем, един покривен ремонт до какво е довел обяснявате човешки, с настроение!

  Няма страшно, идва пълничкия циганин и ви казва ” Ама няма проблеми брат, договора не е изпълнен, сега ще си го получиш от съда” Готови сте! Срещу 200 лева на “Адвокат” вие бивате подведен под отговорност за това безумие, че не намерихте първо нашата страница в Интернет по простата фраза “Фирма за ремонт на покриви в гр.София” – разберете хора, не сме ли единни няма как да стане! Как да помогнете да спасим много българи от този ужасен капан?

  Много лесно просто поставете един линк в която и да е ваша интернет страница, било блог, електронен магазин, лична страничка или дори едното споделяне във социалните мрежи!

  ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВНИМАВАМЕ С ЦЕНА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВ ПО-НИСКА ОТ 15 ЛЕВА НА КВАДРАТЕН МЕТЪР?

  Дори нямате представа какви нервни и неволи може да предотврати това и на колко много хора бихте помогнали, не просто хора а БЪЛГАРИ!

  Та, да проявим малко солидарност едни към други, какво ще кажете?

  Та в крайна сметка ако вече знаете, че сте си спечелили новите приятели които ще ви ремонтират покрива качествено, защото нашата фирма за ремонт на покриви и хидроизолации оперира с този вид дейност от седемнадесет години, Управителя ни е завършил Строителен Техникум “Христо Ботев” и УАСГ “Университет по архитектура строителство и геодезия”, фирмата ни е сертифицирана като “Майстор на настилки и облицовки” от най-големите фирми производители на материалите нужни за един качествен ремонт на покрив или изпълнението на топлоизолационната система на сградата, това сме ние, с тази статия помагаме на Българите да не бъдат излъгани, дали ще изберете нашата фирма за бъдещия ремонт на покрива в гр.София, това вече зависи от Вас, ако решите ние сме на разположение – Контакт с фирма за ремонт на покрив в гр.София

 • Ремонт на покриви с хидроизолация

  Date: 2014.04.21 | Category: ремонт на покриви с хидроизолация, ремонт на покриви софия, ремонти на покриви | Response: 0

  Нашата фирма за ремонт на покриви – гаранция за вашата надеждна хидроизолация

  Добре дошли в нашия сайт презентиращ фирмата ни за ремонт на покриви, ние предлагаме качествени и надеждни хидроизолации при покривните ви ремонти.

  Ето как ремонтираме покривите виУслугата по ремонт на покрива с хидроизолация се касае за плоските покриви било на панелния ни блок или на терасата която е протекла. Избора на надеждна и сигурна фирма за ремонт на покрива ви с хидроизолация е много отговорен, защото спрямо изпълнената услуга от която и да е фирма за ремонт на покриви с хидроизолация ще спите дълго време спокойно или няма да може да заспите!

  Ние сме една от най-коректните фирми за ремонт на покриви с хидроизолация!

  Кое ни дава смелост и сила да заявим така?

  През изминалите вече седемнадесет години в грижа и ремонти на покривите, никога не ВИ предадохме! Изпълнихме стотици индивидуални ремонти на покриви с хидроизолация, изградихме стотици скатни покриви с ясната цел, че нашето име трябва да остане чисто и да продължи да гради доверие в клиентите ни!

  Името на нашата фирма за хидроизолация и ремонт на покриви е Енерджи Хаус ЕООД – 17 години качество и традиции в покривните ремонти и изолациите!

  Повече от 30 000 доволни клиента с решен изолационен проблем!

  Именно вашето доверие благодарение на което влагаме всички сили и средства за да не подведем е най-голямата ни сила, доверието за това, че вашия покрив ще бъде ремонтиран качествено било то с хидроизолация или ще изберете да ремонтираме скатния ви покрив с керемиди – отговорността е една и съща!

  Ремонтът на покрива е една от най-отговорните строително монтажни дейности – именно покрива предпазва всички други инсталации в сградата, добре ремонтирания покрив дава живот и на всяка една друга обслужваща инсталация във всяка сграда!

  Ние вече седемнадесет години ви предлагаме надеждни и качествени ремонти на покриви с хидроизолация и ще продължим да ви предлагаме нашата добра услуга по покривни ремонти! 

  А цените на фирмата ни за ремонт на покриви ?

  Цените ни за ремонтите на покриви с хидроизолация са без аналог – ние можем да си позволим да ви предложим най-добрата цена за качествени материали и надеждно и дълготрайно изпълнение, ако искате да се запознаете с основните ни цени за хидроизолация на покриви, моля последвайте връзката!

  Екипът на фирма за хидроизолация и ремонт на покриви – Енерджи Хаус ЕООД

 • Ремонта На Покрива в София

  Date: 2012.04.25 | Category: ремонт на покриви софия | Response: 0

  Ремонта на Покрива в гр.София

  Как да разберем коя фирма е подходяща да отремонтира покрива ни в гр.София – най-големия жилищен фонд в България?

  Как да изберем правилния материал за надежден ремонт на покрива ни ?

  Как да сме сигурни в коректността и избора на работна ръка във фирмата за ремонт на покриви?

  Отговора както на по-горните три въпроса , така и на всички останали свързани с надеждността и коректността по отремонтирането на покрива в гр.София е един –

  Фирма за ремонт на Покриви ЕНЕРДЖИ ХАУС ЕООД

  Гаранция за качество , Гаранция за коректност , Гаранция за Изпълнение на поетите ангажименти в Срок !

 • ПРОЛЕТНИТЕ РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ В СОФИЯ

  Date: 2011.05.19 | Category: ремонт на покриви софия, ремонти на покриви | Response: 0

  В ХОД Е ПРОЛЕТНАТА ИНИЦИАТИВА ЗА РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ В ГР.СОФИЯ

  Уважаеми клиенти , скъпи приятели.

  В ход е пролетната офанзива за качествени ремонти на покриви в гр.София от фирма за ремонт на покриви за гр.София – Енерджи Хаус – Ремонт на покриви за столицата. Интересното е че макар и криза , вашето доверие продължава да ни радва с възможността да Ви помогнем в ремонта на покрива ви – надеждно и сигурно.

  Интересен е и факта , че много от вас са се напатили от фирми измамници за ремонт на покриви. Благодарим Ви за доверието – НЕ ГО ПОДЦЕНЯВАМЕ !

  Ние както винаги Ви предлагаме най-добрите решения за вашия качествено от ремонтиран покрив на територията на гр.София.

  УСЛУГИ ЗА РЕМОНТИ НА ПОКРИВИ

  Нашите цени за хидроизолация са без аналог на фона на предлаганото качество на услугата хидроизолация.

  Винаги с грижа за клиента – качествени ремонти на покриви в София

  Винаги най добрите цени за ремонт на плоски покриви – хидроизолации.

  Винаги най добрите материали за хидроизолация – предлагаме за продажба на най-качествените материали за хидроизолация – тези материали за вашия ремонт на покрив с хидроизолация които и ние самите използваме за надеждно изолиране на собственостите Ви.

  Винаги най доброто за ВАС – Нашите приятели и клиенти!

Енерджи Хаус @ Twitter

Remont na Pokrivi

Топлоизолация

hidroizolacia

Remont na pokrivi @ Facebook

Интересно