Archive for the ‘ремонт на покриви с хидроизолация’ Category

  качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • Ремонт на покриви с хидроизолация

  Date: 2014.04.21 | Category: ремонт на покриви с хидроизолация, ремонт на покриви софия, ремонти на покриви | Response: 0

  Нашата фирма за ремонт на покриви – гаранция за вашата надеждна хидроизолация

  Добре дошли в нашия сайт презентиращ фирмата ни за ремонт на покриви, ние предлагаме качествени и надеждни хидроизолации при покривните ви ремонти.

  Ето как ремонтираме покривите виУслугата по ремонт на покрива с хидроизолация се касае за плоските покриви било на панелния ни блок или на терасата която е протекла. Избора на надеждна и сигурна фирма за ремонт на покрива ви с хидроизолация е много отговорен, защото спрямо изпълнената услуга от която и да е фирма за ремонт на покриви с хидроизолация ще спите дълго време спокойно или няма да може да заспите!

  Ние сме една от най-коректните фирми за ремонт на покриви с хидроизолация!

  Кое ни дава смелост и сила да заявим така?

  През изминалите вече седемнадесет години в грижа и ремонти на покривите, никога не ВИ предадохме! Изпълнихме стотици индивидуални ремонти на покриви с хидроизолация, изградихме стотици скатни покриви с ясната цел, че нашето име трябва да остане чисто и да продължи да гради доверие в клиентите ни!

  Името на нашата фирма за хидроизолация и ремонт на покриви е Енерджи Хаус ЕООД – 17 години качество и традиции в покривните ремонти и изолациите!

  Повече от 30 000 доволни клиента с решен изолационен проблем!

  Именно вашето доверие благодарение на което влагаме всички сили и средства за да не подведем е най-голямата ни сила, доверието за това, че вашия покрив ще бъде ремонтиран качествено било то с хидроизолация или ще изберете да ремонтираме скатния ви покрив с керемиди – отговорността е една и съща!

  Ремонтът на покрива е една от най-отговорните строително монтажни дейности – именно покрива предпазва всички други инсталации в сградата, добре ремонтирания покрив дава живот и на всяка една друга обслужваща инсталация във всяка сграда!

  Ние вече седемнадесет години ви предлагаме надеждни и качествени ремонти на покриви с хидроизолация и ще продължим да ви предлагаме нашата добра услуга по покривни ремонти! 

  А цените на фирмата ни за ремонт на покриви ?

  Цените ни за ремонтите на покриви с хидроизолация са без аналог – ние можем да си позволим да ви предложим най-добрата цена за качествени материали и надеждно и дълготрайно изпълнение, ако искате да се запознаете с основните ни цени за хидроизолация на покриви, моля последвайте връзката!

  Екипът на фирма за хидроизолация и ремонт на покриви – Енерджи Хаус ЕООД

 • ЦЕНИ СОФИЯ

  Date: 2011.03.29 | Category: ремонт на покриви с хидроизолация, ремонти на покриви | Response: 0

  РЕМОНТ НА ПОКРИВИ СОФИЯ – ЦЕНИ

  РЕМОНТИРАНЕ НА ПОКРИВИ СОФИЯ

  Услугата – ремонт на покрив съчетава в себе си много разнообразни строителни дейности. Ние от строителна фирма Енерджи Хаус ЕООД знаем всичко за тези под-услуги съпътстващи надеждния и качествен ремонт на покрива Ви.

  Услугата като услуга – ремонт на покриви съдържа в себе си всички по-долу изброени под-услуги:

  • хидроизолации

  • строителство

  • хидроизолация на покриви

  • топлоизолация на покриви

  • топлоизолация

  • саниране

   Важното при надеждния и дълготраен ремонт на покрива Ви е това , че фирмата която ще изберете за ремонтиране – препокриване на имота/собствеността Ви трябва да има особени резултати в сферите изброени по-горе. Как може да се ремонтира даден покрив на добра цена без специалистите в ремонта да не знаят нищо за строителството на сградата, или за санирането на дървените конструкции, а при ваше желание за полагане на топлоизолация – какъв материал биха Ви препоръчали особенно важно и релевантно е и избора на хидроизолационен материал. Това са само част от познанията в които трябва да проверите бъдещия изпълнител на новия Ви покрив или отремонтирането на стария.
   Нашите цени за ремонт на покриви в никакъв случай не са най-евтините ,дори много хора ни определят като една от много скъпите фирми за ремонт на покриви – ДА , това е така – качеството винаги има своята цена. Ние знаем че след като препокрием Вашия покрив минималния срок в който Вие няма да имате разходи по покрива Ви ще е поне 10 (десет) години за цялостно ремонтирани покриви , 15 години за нови покриви и т.н. Ремонта ще е осъществен с всички технологични и функционални решения с цел Вашия дългогодишен уют и обитаване на сградата/къщата на която ние сме изпълнили новия покрив.
   Подбора на материали които използваме са абсолютно революционни за Българския пазар , ние използваме немски технологии за саниране на съществуващите дървени конструкции и удължаваме живота на всяка керемида чрез санировъчни дълбокопроникващи епоксиди.
   Избора на изпълнител сега – е вашето спокойствие утре – думи на управителя на фирмата г-н Д. Петков.
   Очакваме да се запознаем – Енерджи Хаус – Ремонти на покриви – гр.София 02/850 6000 

  Фирма Енерджи Хаус – Ремонт на Покриви – Лидер в качественото ремонтиране на покрива ВИ!

  ВИНАГИ С ГРИЖА ЗА КЛЕИНТА

Енерджи Хаус @ Twitter

Remont na Pokrivi

Топлоизолация

hidroizolacia

Remont na pokrivi @ Facebook

Интересно