качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • СЕЗОНА НА РЕМОНТА НА ПОКРИВИТЕ

  Date: 2011.03.17 | Category: ремонти на покриви | Tags: ,,,,,

  Ремонти на покриви

  Внимавайте – не се доверявайте на всяка фирма която ви предлага да ремонтира покрива ви за ” без пари ” това е сто процентов капан , който ще ви струва поне два пъти лукса на ЕВТИНОТО !

  СЕЗОН 2013 ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ДОЙДЕ !

  Както сме описали подробно в нашия сайт за ремонт на покриви за гр.София сезон 2013 година за стартиране на ремонтите на покривите дойде. За тази година сме ВИ приготвили цялостни решения за качествения и надежден ремонт на покрива , ремонт на терасата, ремонта на пода и всичко от света на хидроизолацията на покриви.


  03012010917През новия сезон ще имаме честа да използвате някоя от нашите комплексни услуги свързани както с ремонта на покривите така и с всичко свързано с хидроизолацията от течноразлини хидроизолации , рулонни (SBS APP) хидроизолации , полиуретановите ни предложения както за покривни настилки и хидроизолация така и за подове или PVC настилки.

  ИЗБЕРЕТЕ ВРЪЗКА ЗА ДИРЕКТНО ПРЕХВЪРЛЯНЕ В СЪОТВЕТНАТА КОМПЛЕКСНА УСЛУГА

  РЕМОНТ НА СКАТНИ ПОКРИВИ – пренасочване към нашия сайт за ремонт на скатни – наклонени покриви ( предимно покривите покрити с керемиди)

  ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ – пренасочване към сайта ни за хидроизолация на равни – плоски покриви , това са предимно покривите на панелните блокове , терасите , и всичко което е с минимален наклон и със твърда настилка(бетони , плочи и др)

  ПОЛИУРЕТАНОВИ ХИДРОИЗОЛАЦИИ – пренасочване към сайта ни за полиуретанови хидроизолации, това са най-надеждните и с най-голяма гаранция хидроизолации , предимно приложими за промишлени помещения и покриви – където се търси не само хидро ами и топлоизолация.

  PVC НАСТИЛКИ – пвц настилките , са приложими навсякъде в индустрията и строителството , чрез връзката вие може да посетите нашия сайт за продажба на пвц настилки.

  ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА ПОДОВЕ – при нужда от топлоизолация на даден покрив, под или всичко – посетете нашия най-голям сайт за топлоизолации в България.

  Ние сме тези – които , въведохме голяма част от горе изброените услуги с качество на изпълнение БЕЗ АНАЛОГ.

  Нашите цени за услуги може да видите в главния ни сайт – последвайте връзката и ще видите какво имаме в предвид .

  ВСИЧКИ КОМПЛЕКСНИ УСЛУГИ ПРЕДСТАВЯНИ ОТ ЕНЕРДЖИ ХАУС ЕООД ИМАТ ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО!