качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • Фирма за ремонт на покриви в гр.София – ТУК!

  Date: 2015.07.03 | Category: ремонт на покриви софия | Tags: ,,,,

  Търсите фирма за качествен и надежден ремонт за вашия покрив?

  Е на правилното място попаднахте, моля прочетете и споделете информацията по-долу! В помощ на всички Българи при избора им на правилна фирма за ремонт на покриви! Информирайте се как да се предпазите от измамниците които ви предлагат покривни ремонти, но не съвсем, приятно информиране! Благодарим Ви, че избрахте нашата страница!

  Фирма за ремонт на покриви в гр.София

  Знаете ли, че тази фраза “фирма за ремонт на покриви в софия” е една от най-скъпите услуги на фирмите занимаващи се с позициониране на резултати в гугъл, е ние сами си поддържаме сайтовете, не плащаме пари за тази цел! Знаем колко е важно да попаднете именно на нашата страница! Не забравяйте, че и фирмите работещи предимно с роми си плащат на такива фирми за позициониране на резултатите в Google и Вие попадате в капана на изкуствено качен резултат по това същото “фирма за ремонт на покриви в гр.софия”,  веднъж попаднали на някоя от страниците в които като контакт има само едно име и фамилия на някой човек и просто мобилен телефон, без адрес и административен контакт за обратна връзка!

  Внимавайте много с избора си на интернет ресурс по намиране на решение за вашия протекъл покрив, ако попаднете на страницата с параметри като по-горе описаното, обърнете внимание също, че е изписано “Нотариално заверен договор” по разумните хора бързо си задават въпроса “за какво ми е нотариално заверен договор при ремонт на покрив, за Бога!”

  Уважаеми Българи които търсите услугата “Ремонт на покриви в гр.София” знайте, че погрешното попадане в такава страница като споменатата може да Ви коства толкова нерви, колкото дори сами не сте предполагали, че притежавате!

  Попадане в капана на фирма платила си за класиране в търсещите машини по “Фирма за ремонт на покриви в гр.София”

  Веднъж попаднали в капана на подобна фирма занимаваща се “уж” с покриви трябва да знаем какво следва:

  • Веднъж избрали GSM номера с името на въпросния “майстор на покриви” ние доброволно сме дали достъп до телефонния си номер, ще последват множество позвънявания с “ся какво праим бате”, не е нужно да Ви споделяме и какво може да последва в грешните среди на такава информация.
  • Така, направо казано огромна част от тези “майстори на покриви” са роми или цигани – кой както ги приема, истината е, че ние като една от старите фирми след прехода които се запазихме и продължаваме да предлагаме надеждни покривни ремонти в столицата ни, знаем всичките последствия на тези ваши избори!
  • Защо Българите избираме цигани да ни ремонтират покривите? Следователно да си скъсаме нервите?
  • Реално Ви спестяваме много много информация, общо взето разбрахте за какво следва да внимавате при избора си на фирма за ремонт на покрива ви в гр.София!

  РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЗАРАДИ ЦЕНАТА НА ПОКРИВНИЯ РЕМОНТ!

  Сега ще си кажете, е нормално да изберем по-ниската оферта за ремонта на покрива ни? Нали така? Нормално си е?

  Какво следва при ремонт на покрив на ниски цени от същите тези ромски бригади – описа по реални факти и доказани събития?

  Веднъж сключили договор ( извинете, поправяме се – “Нотариално заверен договор за ремонт на покрив” вие попадате в много неприятна среда, оказва се, че договора не е точно това за което сте си помислили, че е – в него скрито е казано следното:

  izbori_razkritia.com_[1]Възложителят приема, че цената за ТРУДА (разбира се с възможно най-малкия шрифт написано) е 14 лева на кв.м и избор на материал предложен от Изпълнителя( ето и и Вашата любима цена, цена за която сте продали нас, Българските фирми, съставени изцяло от Български майстори за 14 лева на квадрат за покривен ремонт в столицата, ама каквото такова нали? Какво значение има, че сте избрали цигани да ви ремонтират покрива, ето 14 лева цена, ние Българите сме ви дали 22 лева цена за квадратен метър, ужас нали!) 

  Какво следва след като веднъж сме подписали такъв “Нотариално заверен договор за ремонт на покрив”?

  След като е подписан договора следва да се започне работа нали? Е, не е точно така Вие сте се съгласили вече, нотариално заверени сте :) Следва ново “20” току що разбирате, че Изпълнителя Ви предлага (както си е по договор) материал за вашата хидроизолация със специална цена от 25 – до 30 лева (стигало е до петдесет) с която цена ВИЕ нямате право да НЕ СЕ СЪГЛАСИТЕ! Честито, току що сте разбрали колко сте жалки и как сте били преметнати подло и нелепо! Е, спомняте ли си нашата цена за ремонт на покрив в гр.София? Точно така, нашата цена от 22 лева за квадратен метър е крайната цена която Вие щяхте да платите :) НО каквото такова, имаме си поговорка “Свраката рипа от кол на кол, докато най-накрая не се наиграе” Та в условията на “Нотариално заверен договор” сте, за ремонта на покрива, изпълнявате всичко което циганската бригада изиска от вас, защото помислите ли си само за миг да се откажете от “услугите” им, за няма и един час се събират 30-40 циганина, които ви искат при тях, долу пред блока, пред съседите Ви и роднините ви? Няма страшно, звъните на Полицията, идват започват снемане на самоличност, удостоверяване на лицата, няма проблем – случило се е! Слизате, обяснявате, че имате проблем! Няма проблем, един покривен ремонт до какво е довел обяснявате човешки, с настроение!

  Няма страшно, идва пълничкия циганин и ви казва ” Ама няма проблеми брат, договора не е изпълнен, сега ще си го получиш от съда” Готови сте! Срещу 200 лева на “Адвокат” вие бивате подведен под отговорност за това безумие, че не намерихте първо нашата страница в Интернет по простата фраза “Фирма за ремонт на покриви в гр.София” – разберете хора, не сме ли единни няма как да стане! Как да помогнете да спасим много българи от този ужасен капан?

  Много лесно просто поставете един линк в която и да е ваша интернет страница, било блог, електронен магазин, лична страничка или дори едното споделяне във социалните мрежи!

  ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВНИМАВАМЕ С ЦЕНА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВ ПО-НИСКА ОТ 15 ЛЕВА НА КВАДРАТЕН МЕТЪР?

  Дори нямате представа какви нервни и неволи може да предотврати това и на колко много хора бихте помогнали, не просто хора а БЪЛГАРИ!

  Та, да проявим малко солидарност едни към други, какво ще кажете?

  Та в крайна сметка ако вече знаете, че сте си спечелили новите приятели които ще ви ремонтират покрива качествено, защото нашата фирма за ремонт на покриви и хидроизолации оперира с този вид дейност от седемнадесет години, Управителя ни е завършил Строителен Техникум “Христо Ботев” и УАСГ “Университет по архитектура строителство и геодезия”, фирмата ни е сертифицирана като “Майстор на настилки и облицовки” от най-големите фирми производители на материалите нужни за един качествен ремонт на покрив или изпълнението на топлоизолационната система на сградата, това сме ние, с тази статия помагаме на Българите да не бъдат излъгани, дали ще изберете нашата фирма за бъдещия ремонт на покрива в гр.София, това вече зависи от Вас, ако решите ние сме на разположение – Контакт с фирма за ремонт на покрив в гр.София