качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • Хидроизолация София

  ХИДРОИЗОЛАЦИЯ СОФИЯ

  Качествена хидроизолация от фирма за хидроизолация Енерджи Хаус – Ремонти на покриви и хидроизолации.

  Уважаеми клиенти , бъдещи и настоящи.

  Ние от Енерджи Хаус ЕООД Предлагаме от 1998г. качествени решения за вашата надеждна хидроизолация и ремонт на покриви.

  Хидроизолирали сме над 170 бр. плоски покриви с гаранции за качество които са преизпълнени вече два пъти без да има проблем или теч на вече направените от нас хидроизолации.

  Предлагаме Ви най добрите решения за вашия качествен ремонт на плоски покриви!

  И през тази 2013 години ние от фирма за хидроизолация Енерджи Хаус ЕООД Ви предлагаме , надеждни и качествени хидроизолационни решения за справянето с всеки един проблем нуждаещ се от хидроизолация.

  И през тази година сме ви подготвили много игри и изненади , като пример за новите неща в хидроизолацията които предлагаме са – предлагане на хидроизолация на покриви на панелните блокове на ИЗПЛАЩАНЕ без абсолютно никакво оскъпяване за срока на изплащане – да това е възможно само от нас – водещата фирма в хидроизолациите в България. Не забравяйте да посетите и нашата фейсбук страница където всяка седмица предлагаме страхотни намаления на много от вас – специални цени за хидроизолация , специални индивидуални договорени условия за всички от вас които търсите надеждна фирма за изпълнението на хидроизолацията – ремонта на покрива на сградата в която живеете или обитавате. Ние си знаем работата – вече 16 години се грижим за вашата сигурност и уют. Ние знаем какво да направим така ,че да нямате повече никога проблем свързан с компрометирана хидроизолация или развален покрив. Ние сме ЕНЕРДЖИ ХАУС ЕООД

  ЦЕНИ НА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ – винаги в крак с най-новите материали за вашата надеждна и дълготраина хидроизолация

  Нашите актуални цени за хидроизолация може да намерите в ежеднвено актуализираните ни сайтове а именно:

  Хидроизолация на покриви – цени на хидроизолация може да разберете от тук

  Хидроизолация на плоски покриви – цени на хидроизолация за ремонт на плоски покриви може да намерите в линка

  Всичко за вашата надеждна хидроизолация е при нас . Ние предлагаме само най-качествените решения за вашата надеждна хидроизолация.

  В нашата ценова оферта – която ще получите след безплатен оглед на проблемния покрив или съоръжение , нуждаещо се от хидроизолация , ние ще ви предложим минимум три различни варианта за качествено справяне с проблема ви.

  В нашата цена за качествена изолация влизат – надеждни и доказани хидроизолационни материали ( били те рулонни хидроизолации или течни хидроизолации ) , качествен труд от нашите висококвалифицирани специалисти, надеждни и технологични съоръжения и пособия за изпълняването на тази важна задача – спирането на проблемите ви свързани с нарушено хидроизолационно покритие .

  Кое е най-важното което ви вълнува при избора на фирма която да изпълни вашата хидроизолация ?

  Уважаеми клиенти , скъпи приятели ! Ние много добре знаем кой са факторите които ви вълнуват в бъдещото изпълнение на вашата надеждна хидроизолация и те са :

  • Според нас като първо е – Избора на легитимна и доказала се през годините фирма за хидроизолация ( това ще ви гарантира сигурността ,че няма да бъдете излъгани от някоя таз годишна фирма която само ще ви обещае хидроизолация)
  • Също от особено голямо значение за вас е избирането на правилна технология за дълготрайно справяне с проблемната ситуация – избора на качествена хидроизолация.
  • Цената – вие знаете как вървят цените за качествени хидроизолации , или ако не знаете – запомнете най-важното – НЕ може да ви предлагат хидроизолация на покрива за 13-15 или 17 лв/кв.м – тези цени ви гарантират същата тази процедура – търсене на фирма за хидроизолация ако не другия дъждовен сезон , то в най-добрия случай до две години след направата на некачествената изолация
  • Сигурността на вложението ви – това ние го разбираме с нашата Гаранция – гаранция която ви гарантира спокойствието в различни срокове , нашата минимална гаранция е 5 (пет) години а най-голямата спрямо производителя – 30 години !
  • Бързината и коректността при изпълнение на услугата – според поговорката – “Бързата работа – срам за майстора” би трябвало да не се бърза при специфична – майсторска работа – Ние имаме друго виждане по въпроса – при нас експедитивността и своевременната намеса в отстраняването на който и да е хидроизолационен пробелм гарантира бързо справяне с вашия проблем , и по-скорошно гарантиране на вашето спокойствие !

  Е, още ли търсите друга фирма за ремонта на покрива си чрез хидроизолация ?

   nabirane-energyhouse217