качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • ЦЕНИ СОФИЯ

  Date: 2011.03.29 | Category: ремонт на покриви с хидроизолация, ремонти на покриви | Tags: ,,,,

  РЕМОНТ НА ПОКРИВИ СОФИЯ – ЦЕНИ

  РЕМОНТИРАНЕ НА ПОКРИВИ СОФИЯ

  Услугата – ремонт на покрив съчетава в себе си много разнообразни строителни дейности. Ние от строителна фирма Енерджи Хаус ЕООД знаем всичко за тези под-услуги съпътстващи надеждния и качествен ремонт на покрива Ви.

  Услугата като услуга – ремонт на покриви съдържа в себе си всички по-долу изброени под-услуги:

  • хидроизолации

  • строителство

  • хидроизолация на покриви

  • топлоизолация на покриви

  • топлоизолация

  • саниране

   Важното при надеждния и дълготраен ремонт на покрива Ви е това , че фирмата която ще изберете за ремонтиране – препокриване на имота/собствеността Ви трябва да има особени резултати в сферите изброени по-горе. Как може да се ремонтира даден покрив на добра цена без специалистите в ремонта да не знаят нищо за строителството на сградата, или за санирането на дървените конструкции, а при ваше желание за полагане на топлоизолация – какъв материал биха Ви препоръчали особенно важно и релевантно е и избора на хидроизолационен материал. Това са само част от познанията в които трябва да проверите бъдещия изпълнител на новия Ви покрив или отремонтирането на стария.
   Нашите цени за ремонт на покриви в никакъв случай не са най-евтините ,дори много хора ни определят като една от много скъпите фирми за ремонт на покриви – ДА , това е така – качеството винаги има своята цена. Ние знаем че след като препокрием Вашия покрив минималния срок в който Вие няма да имате разходи по покрива Ви ще е поне 10 (десет) години за цялостно ремонтирани покриви , 15 години за нови покриви и т.н. Ремонта ще е осъществен с всички технологични и функционални решения с цел Вашия дългогодишен уют и обитаване на сградата/къщата на която ние сме изпълнили новия покрив.
   Подбора на материали които използваме са абсолютно революционни за Българския пазар , ние използваме немски технологии за саниране на съществуващите дървени конструкции и удължаваме живота на всяка керемида чрез санировъчни дълбокопроникващи епоксиди.
   Избора на изпълнител сега – е вашето спокойствие утре – думи на управителя на фирмата г-н Д. Петков.
   Очакваме да се запознаем – Енерджи Хаус – Ремонти на покриви – гр.София 02/850 6000 

  Фирма Енерджи Хаус – Ремонт на Покриви – Лидер в качественото ремонтиране на покрива ВИ!

  ВИНАГИ С ГРИЖА ЗА КЛЕИНТА