качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • Ще ремонтираме ли покрива през 2015г.?

  Date: 2015.02.21 | Category: ремонти на покриви | Tags:

  Е уважаеми съседи, ще ремонтираме ли покрива през 2015 година?

  Ремонт на покривТова е въпросът който интересува над 60% от хората които са констатирали нужда от ремонт на покрива, забележете през далечната 2013 година! На всички ни е ясно, че животът е труден, на всички ни е ясно, че едни 5-6000 лева за ремонт на покрив примерно на панелка не са малко пари, но на нас, специалистите по покривни ремонти ни е ясно, че всяко забавяне на качествения ремонт на покрив говори за бъдещи притеснителни последствия на цялата сграда.

  Няма да ви обясняваме, колко важна част от сградната инсталация е покривът! То е ясно, ако една къща няма покрив, то това къща ли е?

  Притеснителното уважаеми посетители на един от нашите сайтове за покривни ремонти е безхаберието на етажните собствености по поддръжка и навременен ремонт на покрива, все едно това, че покрива е примерно 1/25 наша собственост не е въобще наш ангажимент. А хората? Замисляме ли се за хората които живеят на последния и предпоследния етажи? Ако ви кажем какви неща сме виждали именно от безхаберието на целия вход, директно унищожени имоти, много тъга, много развалени взаимоотношения между до вчера добри съседи и то защо? Защото примерно 250 лева ни се виждат безумно много пари, пари които гарантират пълни пет години гаранция на целия вход и покрив!

  Та уважаеми съкооператори, ще ремонтирате ли покрива през 2015 година?

  Ако решите да търсите добра фирма за ремонт на покриви, то е ясно – тук сме от вече 16 години е помощ на хората които се нуждаят от подобен ремонт, да нашите майстори са специалисти, да ние не можем да ви предложим “мургава цена за ремонт на покрива” ние предлагаме качество, ние залагаме името си и познанията си с всеки един покривен ремонт! Нещата не са просто ей така, не е за всеки тази най-отговорна работа по поддръжката и качествения ремонт на протеклия покрив.

  Ако решите, че имате нужда от качествена фирма за покривни ремонти – молим, на Ваше разположение сме: Контакти