качествена

  Хидроизолация и ремонт на покриви 2011г

 • Видове

  ВИДОВЕ РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

  В настоящата страница на фирменият ни сайт за покривни ремонти ще изкоментираме видовете покриви които се нуждаят от ремонт!

  Уважаеми посетители на сайтът ни за покривни ремонти, ако се чудите при търсенето си на правилна фирма за бъдещият ви ремонт на покрив как да обясните какъв тип ви е покрива, моля вижте снимките!

  При изискване на оферта, ако покривът ви е с керемиди то той със сигурност е скатен!

  При изискване на оферта, ако покривът ви е с керемиди то той със сигурност е скатен!

  Ремонт на скатен/скосен покрив с керемиди!

  Този тип покриви се характеризира с това, че е изграден под определен наклон, скатните покриви се ремонтират чрез подмяна на счупени керемиди, чрез пренареждане на керемиди и чрез подмяна на носеща конструкция и под керемидна изолация!

  Фирмата ни за ремонт на покриви в гр.София Енерджи Хаус ЕООД предлага качествени покривни ремонти от квалифицирани майстори на скатни покриви (не роми)!

  Пример за плосък ремонтиран покрив!

  Пример за плосък ремонтиран покрив!

  Следващият тип покрив който подлежи на ремонт това е плоският покрив!

  Фирмата ни за ремонт на покриви в гр.София е специализирана в именно тези ремонти! Ние предлагаме най-добрите материали за ремонт на плоски покриви, изборът на хидроизолация и правилен подход при изпълнението което предлагаме е гаранция за надежден и качествен покривен ремонт на плоският покрив на блока в който живеете!

  Имате предвид, че фирмата ни за ремонт на покриви в гр.София е ремонтирала вече над 770 плоски/равни покриви на блокове за изминалите вече седемнадесет години, а това как сме се справили може да разберете като потърсите “Мнения за фирма за ремонт на покриви Енерджи Хаус ЕООД”

  Начини и пособи за ремонт на покриви

  Видовете ремонти на покриви могат да бъдат характеризирани в основно два раздела:

  ЧАСТИЧЕН РЕМОНТ НА ПОКРИВА

  ЦЯЛОСТНА СМЯНА И ИЗГРАЖДАНЕ НА ПОКРИВА

  Фирма Енерджи Хаус ЕООД – изпълнява цялостни решения за ремонт на покриви.

  Видовете и пособи за ремонти на покриви

  Покривите биват основно три вида

  1. Плоски покриви ( това са покривите на почти всички панелни сгради/блокове в България ) ремонтите на плоските покриви се извършват чрез хидроизолация на плоски покриви – разбира се от Енерджи Хаус ЕООД
  2. Скатни покриви (скатните или наклонени покриви са всички онези покриви на сгради (къщи) с керемидни покрития били те битумни керемиди или клинкерни керемиди) ремонтите на скатни (скосени) покриви са една от най-деликатните дейности в строителството
  3. Ламаринени – обшити покриви – това са покривите както на повечето промишлено производствени предприятия така и на повечето складови пространства. Ламаринените покриви се обработват чрез полиуретанови хидроизолации или чрез течноразливни хидроизолации – предлагаме и двата вида хидроизолация ! В този вид покриви можем да добавим и медните покриви – изключително дълготрайни и атрактивни медните покривни обшивки придават уникална визия на всяка една сграда.

  Пособите за ремонт на покриви

  Начините и пособите за ремонт на покриви са много. Всяка себеуважаваща се фирма за ремонт на покриви предлага различни атрактивни – и за съжаление не до там атрактивни решения за ремонта на покрива.

  За нас – не е важно нищо друго освен:

  – ВИЕ да останете доволни от съвмеснтното ни сътрудничество

  – Покрива ВИ никога повече да не протече и никога повече да не ви създаде проблем

  – Коректното отношение към всеки един наш клиент!